Kontraktproduktion

Den altoverskyggende hovedårsag til at vælge HB Medical som kontraktproducent, er simpelthen et spørgsmål om kroner og øre, og få reduceret jeres løn-omkostninger. Det er dog ikke altid kun besparelsen, der kan motivere virksomheder til at vælge HB Medical som kontraktproducent. Flere og flere virksomheder vælger HB Medical som kontraktproducent idet vi har 20 års erfaring på området og er dybt specialiseret samtlige aktiviteter der er gældende i kontraktproduktions-forløb. Det gælder lige fra produkt-formulering, testproduktion, validering, pilotproduktion, indkøb af råvarer til serieproduktion og lager.

Det eneste I skal bruge tiden på, er salg og marketing. Kontraktproduktionen klarer vi!

I forbindelse med kontraktproduktion, kan der opstå opgaver i forbindelse med lancering af jeres produkter på helt nye produkter. her kan HB Medical hjælpe med kontakter til de regulatoriske services, som skal tilsikre at produktet bliver EU-registreret, når markedet i tide og med de rigtige claims.

Vore produktions faciliteter ifm. kontraktproduktion bliver løbende inspiceret af myndigheder og kunder, og herved sikres det, at de altid er up-to-date og overholder alle gældende krav på området.

Læs mere om vore ydelser indenfor kontraktproduktion nedenfor

Læs mere om vore produkt-området nedenfor

Få et tilbud på jeres næste produkt i dag!

Kontraktproduktion af medicinsk udstyr

HB Medical har mange års erfaring med kontraktproduktion af medicinsk udstyr. Produktion af medicinsk udstyr er dog blevet en krævende proces, der kræver specielt produktionsudstyr og produktions-faciliteter samt et indgående kendskab til nye EU-regulativer, der ligger tæt op af kravene til lægemiddelproduktion.

 

HB Medical har maskinerne, faciliteterne og kompetencerne til at udvikle, producere og levere miljø- og allergivenlige cremer produceret som medicinsk udstyr.

 

Kontraktproduktion af kosmetik

HB Medical har udviklet og produceret en lang række kvalitets-produkter indenfor kosmetik og personlig pleje. Flere af vore kunder får produceret deres private label varer hos HB Medical med stor tilfredshed. HB Medical kan tilbyde produktion af kosmetiske produkter inden for hårpleje, ansigtspleje og kropspleje.

 

HB Medical bistår med hjælp og professionel vejledning i forbindelse med udvikling af recepterne i et professionelt laboratorium, valg af emballage, produktion/påfyldning samt formulere tekster og hjælp til claims (deklarationer).