Kontraktproduktion

Vi tilbyder at varetage hele supply chain processen lige fra produktformulering, testproduktion, validering, pilotproduktion, indkøb af råvarer til serieproduktion, lager samt distribution. Det eneste I skal bruge tiden på, er salg og marketing. Resten klarer vi!

I forbindelse med udvikling og lancering af helt nye produkter, kan HB Medical også tilbyde alle de regulatoriske services, som skal tilsikre at produktet bliver EU-registreret og når markedet i tide og med de rigtige claims.

Vore produktions faciliteter bliver løbende inspiceret af lægemiddelstyrelsen og herved sikres det, at de altid er up-to-date og overholder alle gældende krav på området.

Læs mere om vore ydelser nedenfor

Læs mere om vore produkt-området nedenfor

Få et tilbud på jeres næste produkt i dag!

Lægemidler

HB Medical udfører kontraktproduktion af flydende lægemidler og kan tilbyde at varetage hele eller dele af supply chain processen med alt fra indløb af råvarer og pakkematerialer, produktion, påfyldning, QP-frigivelse og lager.

 

HB Medical kan også tilbyde at levere produkterne i mange forskellige typer indpakning og emballage.

Al produktion foregår i vores GMP-godkendte produktions områder, der er beliggende i Hørsholm samt i Nykøbing på Falster.

 

Medicinsk udstyr

HB Medical har mange års erfaring med kontraktproduktion af medicinsk udstyr. Produktion af medicinsk udstyr er dog blevet en krævende proces, der kræver specielt produktionsudstyr og produktions-faciliteter samt et indgående kendskab til nye EU-regulativer, der ligger tæt op af kravene til lægemiddelproduktion.

 

HB Medical har maskinerne, faciliteterne og kompetencerne til at udvikle, producere og levere miljø- og allergivenlige cremer produceret som medicinsk udstyr.

 

Kosmetik

HB Medical har udviklet og produceret en lang række kvalitets-produkter indenfor kosmetik og personlig pleje. Flere af vore kunder får produceret deres private label varer hos HB Medical med stor tilfredshed. HB Medical kan tilbyde produktion af kosmetiske produkter inden for hårpleje, ansigtspleje og kropspleje.

 

HB Medical bistår med hjælp og professionel vejledning i forbindelse med udvikling af recepterne i et professionelt laboratorium, valg af emballage, produktion/påfyldning samt formulere tekster og hjælp til claims (deklarationer).