Om HB Medical

HB Medical er en af Skandinaviens førende kontraktproducenter af lægemidler, medicinsk udstyr og kosmetik. Vi producerer en bred vifte af produkter for nogle af industriens stærkeste brands. HB Medical er ejet af Grundtvig Invest og drives som en virksomhed baseret på mix af know-how, faglige kompetencer samt evnen til at være innovativ.

Vi råder over udviklings- og GMP faciliteter i Hørsholm, der dagligt drives af vore meget erfarne team af farmaceuter. Herudover råder vi over topmoderne ISO:13485 certificerede produktions-faciliteter i Nykøbing på Falster. Kombinationen af disse to skaber evnen til at kunne udvikle, producere og levere kvalitetsprodukter, der lever op til de strenge, internationale krav til kontraktproduktion.

HB Medical varetager alle aspekter af kontraktproduktion fra indkøb af råvarer, produktion, påfyldning, lager til distribution. Derudover tilbyder vi en lang række services såsom produktudvikling, serialisering af lægemidler, rådgivning, gennemførelse af pilotproduktioner, test samt pakning.

Alle vore services er tilpasset den enkelte virksomheds behov og I bliver ført stille og roligt gennem hele forløbet, med masser af tid til sparring og rådgivning undervejs.

"HB Medical - ejerskab, partnerskab og engagement - Sammen skaber vi vækst"