Om Os2019-05-31T20:03:22+00:00

Om os

HB Medical Hørsholm
Dr. Neergaards Vej 17
DK-2970 Hørsholm
Denmark

Email: afr@hb-medical.dk
Tel: +45 3649 5500

HB Medical Falster
Ankervej 1
DK-4800 Nykøbing Falster
Denmark

Email: afr@hb-medical.dk
Tel: +45 5441 8585

HB Medical er en af Skandinaviens førende kontraktproducenter af lægemidler, medicinsk udstyr og kosmetik. Vi producerer en bred vifte af produkter for nogle af industriens stærkeste brands. HB Medical drives i dag som en virksomhed baseret på mix af know-how, faglige kompetencer samt evnen til at være innovativ.

Vi råder over udviklings- og GMP faciliteter i Hørsholm, der dagligt drives af vore meget erfarne team af farmaceuter. Herudover råder vi over 8.000 m2 topmoderne produktions faciliteter i Nykøbing på Falster. Kombinationen af disse to skaber evnen til at kunne udvikle, producere og levere kvalitetsprodukter indenfor personlig pleje og lægemidler, der lever op til de strenge, internationale krav til kontraktproduktion.

HB Medical varetager alle aspekter af kontraktproduktion fra indkøb af råvarer, produktion, påfyldning, lager til distribution. Derudover tilbyder vi en lang række services såsom produktudvikling, serialisering af lægemidler, biotek ydelser, ompakning, rådgivning, gennemførelse af pilotproduktioner, test samt pakning.

Alle vore services er tilpasset den enkelte virksomheds behov og I bliver ført stille og roligt gennem hele forløbet, med masser af tid til sparring og rådgivning undervejs.

Certificeringer

HB Medical er godkendt af the European Health Authorities og Lægemiddelstyrelsen. Sidstnævnte inspicerer HB-Medical processer og faciliteter på løbende basis. Vi har en § 39 tilladelse som betyder, at vi må producere humane og veterinære lægemidler.

Se mere under certificeringer her på siden