Loading...
Hjem2018-04-12T11:48:32+00:00

Kontraktproduktion

HB Medical sikrer at alle aspekter af kontraktproduktionen forløber perfekt. Lige fra produktformulering, produkttest, indkøb og import af råvarer til produktion og distribution. Vores state-of-the art produktionsanlæg kombineret med ekspertisen fra vore farmaceuter og produktions-specialister betyder, at I kan være helt sikre på, at produktet bliver perfekt og produceret efter alle kunstens regler!

Biotek og konsulentydelser

HB Medical har mange års erfaring med at rådgive virksomheder og organisationer omkring de komplekse regler og love der gælder på området for produktion og import af lægemidler. Vi har mange års erfaring med GMP (Good Manufacturing Practice), besidder en § 39 tilladelse og er løbende i dialog med Lægemiddelstyrelsen og andre relevante instanser for at sikre vi altid er opdateret på den nyeste lovgivning.

Pakning til kliniske forsøg

Vi skrædder-syr altid forløbet for pakning til kliniske forsøg i samarbejde med kunden. Vi håndterer alt lige fra import af råvarer, fremstilling og pakning af lægemidlet samt og placebo, udarbejder randomiseringslisten og rådgiver og dokumenterer alt iht. lovgivningen.